>
 

Όσα παίρνει ο Βαρδάρης....από τον Θωμά Θ. Σιώμο 
Ιδέες, πρόσωπα, καταστάσεις, χρώματα και αρώματα...

Σήμερα είναι:
Δευτέρα,30.01.23
 
Αρχική Σελίδα arrow Θωμάς Θ. Σιώμος
 
 
 
  :: Κυρίως Μενού
Αρχική Σελίδα
(Τι ήταν) ο Βαρδάρης;
Θωμάς Θ. Σιώμος
 
 
Θωμάς Θ. Σιώμος | Εκτύπωση |  E-mail

Διαβάστε λίγα λόγια για τον συγγραφέα της στήλης "Οσα Παίρνει ο Βαρδάρης"

 Ο Σιώμος Θωμάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1968 στο χωριό Γρίβα του Δήμου Γουμένισσας του Κιλκίς. Το 1986 μετανάστευσε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία την οποία ασκεί μέχρι σήμερα επαγγελματικά. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την καλλιτεχνική φωτογραφία, τη video art και με μελέτες που αφορούν στη ψηφιακή εποχή και το διαδίκτυο. 

Είναι απόφοιτος του τμήματος «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην "Πολιτική Ανάλυση" στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ υποστηρίζοντας διπλωματικά με τίτλο "Ελληνικός Τηλελαϊκισμός: Η περίπτωση της εκπομπής λ Τσαντιρι Νιούζ"   ( το κείμενο εδώ http://ikee.lib.auth.gr/record/126473/files/GRI-2011-6638.pdf ) και στη συνέχεια εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο ίδιο τμήμα με  τίτλο "Χρεοκοπία και ματαίωση: μιντιακές αφηγήσεις της ελληνικής δημοσιονομικής κρίσης"  ( το κείμενο εδώ: https://www.didaktorika.gr/eadd/handle/10442/43949 και εδώ https://ikee.lib.auth.gr/record/299356?ln=el ).

Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταδιδακτορικής έρευνα στα προγράμματα DataPopEU - Καινοτόμες μέθοδοι και δεδομένα υψηλής ποιότητας για την έρευνα του λαϊκισμού και του Ευρωσκεπτικισμού" , Apollonis ΑΠΘ - Εθνική Υποδομή για τις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες και για τη Γλωσσική Έρευνα και Καινοτομία και DePresPop - Η δημόσια αντιοαράθεση για τη Συμφωνία των Πρεσπών¨λόγος, πόλωση, λαϊκισμός. 

Ε-mail επικοινωνίας: siomos.thomas AT gmail  DOT com
 

 


 

 
facebook

 Η τηλεόρση έχει μεσάνυχτα